Een alarmsysteem of alarminstallatie is een onmisbaar onderdeel van beveiliging en bewaking. Wanneer een Alarmsysteem ingeschakeld is zal deze herkennen wanneer er een
beweging in het huis bevind, ook doormiddel van raam en deur contacten zullen uw deuren beveiligd zijn. Al onze alarminstallatie pakketten zijn ALL-IN, dus Incl. montage en installatie.
U heeft geen maandelijkse kosten en geen verplichte meldkamer, u bent dus éénmalig een bedrag kwijt en daarna bent u vrij in het gebruik.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek, zowel zakelijk als privé ! 

Jablotron ontwikkelt topsystemen voor beveiliging of communicatie en eersteklas beveiligingsservice.

Jablotron is een dynamische onderneming en behoort tot één van de belangrijkste alarmleveranciers.
De Jablotron systemen worden geïnstalleerd door vele montagepartners en gebruikt door duizenden
klanten over de hele wereld. Jablotron brengt nieuwe oplossingen die bezit en gezondheid van de
gebruikers beter beveiligen, installatie en dagelijks gebruik eenvoudiger maken en het gebruikerscomfort vergroten.

Jablotron 100 serie

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijke instelbaar. En, het ziet er goed uit! De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's. Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Jablotron Oasis

Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen van gezinnen en bescherming van huizen, residentiële gebieden, alsmede winkels, kantoren, werkplaatsen, recreatiewoningen e.d. Het systeem is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2.

Jablotron Auto

Het GSM-alarm biedt niet alleen veiligheid, maar verrast ook op aangename wijze met tal van aanvullende functies. De prioriteit voor beveiliging van een voertuig is uiteraard om de gebruiker zo snel mogelijk te informeren in geval van een probleem. Het is ook belangrijk, dat u kunt onderscheiden wat voor probleem het betreft; of een deur werd geopend, een raam werd ingeslagen of het voertuig wordt weggesleept. Hierbij wordt u geholpen met een SMS die een nauwkeurige specificatie van het alarm bevat. Behalve voor bewaking dient het autoalarm ook voor beveiliging van de accu tegen totale ontlading en ongewenst wegslepen door de politie. Het alarm maakt u er ook op attent wanneer u het voertuig vergeet te vergrendelen.

DSC is een fabrikant van zowel hybride als volledig draadloze inbraaksystemen. Vrijwel alle producten zijn NCP en INCERT gekeurd voor de Nederlandse en Belgische markt. Met de producten van DSC kunt u zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen met een kwalitatief hoogstaand inbraakproduct. De benodigde software is uiteraard ook gratis te verkrijgen.

Security Haaglanden levert drie series van DSC: het bedrade Powerseries systeem, het hybride Powerseries Neo systeem en de draadloze systemen Alexor.

 

DSC Powerseries

bedraad De Powerseries van DSC is een modern hybride inbraaksysteem. De modulaire opbouw van het systeem zorgt ervoor dat de hybride inbraakpanelen van de powerseries in woonhuizen, winkels, kantoren en bedrijfshallen kunnen worden toegepast en eventueel in een later stadium uit te breiden zijn.

DSC Alexor

Draadloos Het Alexor draadloos inbraakpaneel is een modern inbraaksysteem. Het systeem is geschikt voor woonhuizen, appartementen en klein zakelijk. De basis van het systeem is samengesteld uit een aparte centrale eenheid met een apart draadloos bedienpaneel. De Alexor beschikt standaard over 32 zones voor de detectoren.

DSC Neo

Bedraade en draadloze modern hybride inbraaksysteem. De modulaire opbouw van het systeem zorgt ervoor dat de hybride inbraakpanelen van de neo in woonhuizen, winkels, kantoren en bedrijfshallen kunnen worden toegepast en eventueel in een later stadium uit te breiden zijn.

ONZE ALARMSYSTEMEN HEBBEN STANDAARD 5 JAAR FABRIEK GARANTIE