Security Haaglanden is al meer dan elf jaar gespecialiseerd op het gebied van alarm- en HD Camerabewaking kwalitatief hoogwaardig ontwikkeld systemen en richt zich op als een full-service onderneming op de zakelijke en particuliere markt.Onze kerndiensten zijn zakelijk en particuliere ondersteuning op elk CCTV-gebied.U kunt hierbij denken aan alarm- en camera installaties, Internet installaties, intercoms- en netwerkbeheer.Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: een snelle responstijd, duidelijke afspraken en een goede helpdesk zijn onze sterke punten. Al deze diensten leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen.

Voor ondernemers is Security Haaglanden een verstandige keuze; in de afgelopen elf jaar hebben wij een sterk bedrijf weten op te bouwen waarmee wij onze klanten bedienen.Door te doen waar wij goed in zijn heeft de klant zelf tijd over om zijn eigen werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.
Op deze manier doet iedereen waar hij of zij goed in is.Wanneer voor u als klant service, kwaliteit en natuurlijk betrouwbaarheid belangrijk is en u behoefte heeft aan een persoonlijke aanpak dan denk ik dat we elkaar gevonden hebben. Wenst u meer informatie ? bel of mail ons gerust dan komen we er vast en zeker uit..

Wij verkopen A - Merken

Professionele installatie's

24/7 uur service!

Eigen Technische Dienst

12 jaar ervaring

Onderhoudscontracten

Eigen Showroom

Expert in beveiligingen

Wat klanten over ons vinden