Mistgenerator: wat is het?

Een mistgenerator is een beveiligingssysteem dat bescherming biedt bij ramkraken, inbraken en overvallen.

Mistgenerator: snel uit het zicht

Mistgeneratoren zijn in staat een inbreker of overvaller door een uitstoot van mist het zicht volledig te ontnemen. Mistgeneratoren kunnen zowel objecten als personen beveiligen.

De Grumpy is in staat om een grote ruimte binnen 10 seconden geheel met mist te vullen. In de mist bedraagt het zicht maximaal 30 centimeter.

grumpy-mist-generatorr

Belangrijkste voordelen van een mistgenerator

 • Een mistmachine kan worden ingezet tegen overvallen en inbraken.
 • Het werkt direct bij inbraak of overval.
 • Een mistgenerator zorgt ervoor dat uw goederen niet makkelijk worden meegenomen door criminelen.
 • Het beschadigt uw spullen niet.
 • U heeft geen rolluiken of gelaagd glas meer nodig om criminelen buiten de deur te houden.
 • Een mistgenerator kan direct geplaatst worden.
 • Bij verandering van locatie kan een mistgenerator mee worden verhuisd.
Mist-Generator

Waar plaats ik een mistgenerator?

De Grumpy mistmachine kan op vrijwel elke door u gewenste plek worden geplaatst. De mistmachine kan aan een wand of plafond bevestigd worden. De mistmachine kan in het zicht geplaatst worden, of juist zo geplaatst worden, dat hij onzichtbaar is.

Waarom heb ik een mistmachine nodig?

Mistbeveiliging is een bewezen effectief middel tegen inbraken en overval.
Veel inbrekers of overvallers profiteren van de ruime tijd die voorbijgaat voordat de politie ter plaatse is.
Een Grumpy Mistgenerator is direct effectief. Door de abrupte afname van het zicht wordt de kans ontnomen op
zoek te gaan naar goederen of personen. Daarnaast veroorzaakt de snelle uitstoot van mist een schrikeffect.

Wanneer gaat de mistmachine af?

Een mistmachine kan op twee manieren geactiveerd worden. De mistmachine kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem,
waardoor deze automatisch mist spuit als het alarm afgaat. Hij kan ook handmatig bediend worden, met een gekoppelde overvalknop.

Is de mist van een Grumpy mistmachine schadelijk?

Nee, de mist uit onze mistmachine is onschadelijk. Deze mist is getest door TNO, u kunt hier het rapport nalezen.

Daarnaast heeft onze Grumpy ook een NEN-certificaat. Om aan de NEN-eisen  te voldoen, mag de mist geen sporen achterlaten en
geen verdachte of toxische stoffen uitspuiten. Met onze Grumpy Mistgenerator heeft u dus altijd gegarandeerd onschadelijk mist.


De snelste mistgenerator in de wereld 
Tot 50 m3 per seconde. Het is onmogelijk om te stelen wat niet te zien is. Met deze zin bedoelen wij dat u met een Grumpy Mistgenerator in een paar seconden niets meer kunt zien.

Het meest concurrerend in prijs 
Dankzij de integratie in een productieproces waarbij Grumpy Mistgenerators alle interne componenten van mistgeneratoren heeft ontworpen en geproduceerd, hebben wij niet alleen de meest krachtige machines in de markt, maar ook nog eens de meest concurrerende in prijs.

Mistgeneratoren zijn absoluut veilig 
Gecertificeerd volgens Europese normen van veiligheid. De mistvloeistof is getest en is absoluut veilig en laat geen residu achter na de uitstoot. De mist is niet gevaarlijk voor de mensen, dieren en voorwerpen.

Zeer eenvoudig te installeren 
Compatibel met elke professionele alarminstallatie. Gekwalificeerd personeel ondersteund dit in real time tijdens de installatie.


De meest dichte mist 
Dankzij de innovative formule van de vloeistof, met een hoog percentage glycol, is de dichtheid van de mist volledig ondoordringbaar voor de zichtbaarheid.


Mist tanks zijn eenvoudig te installeren 
Dankzij het gepatenteerde systeem van de dubbele cilinders, gebruikt Grumpy Mistgenerators 100% van de cilinder zonder verspilling van mistvloeistof.
Mist cilinders zijn voor eenmalig gebruik en eenvoudig te installeren waardoor ingewikkelde en dure vullingen overbodig zijn.

Laag stroomverbruik 
Door de perfecte isolatie van het systeem biedt de machine een zeer laag energieverbruik, hierdoor kunt u kosten te besparen in vergelijking met andere vernevelsystemen.

Ook werkend zonder netspanning 
Grumpy Mistgenerators zorgt voor de maximale bescherming, zelfs bij stroomuitval.

Lease plan per maand 1 x Grumpy Mistmachine 2 x Grumpy Mistmachines 3 x Grumpy Mistmachines Meer dan 4 Mistmachines
max 600m3 mist bereik € 49,- € 65,- € 80,- € 99,-
max 1200m3 mist bereik € 98,- € 130,- € 160,- € 198,-
max 1500m3mist bereik € 148,- € 185,- € 220,- € 298,-
max 1800m3 mist bereik € 199,- € 250,- € 300,- € 399,-
Uw leaseplan aanvragen LEASE AANVRAGEN LEASE AANVRAGEN LEASE AANVRAGEN LEASE AANVRAGEN

Waarom u voor Grumpy kiest

ruimte vol mist door een mistgenerator

Waarom is het van cruciaal belang om uw huis of bedrijf te beschermen?

Elke poging van diefstal of inbraak in uw huis of in uw onderneming is kunnen een economische en psychologische trauma veroorzaken. De economische schade en de angst om opnieuw beroofd te worden zijn slechts enkele van de gevolgen. Om uzelf en uw eigendom te beschermen is het essentieel om rust en vertrouwen te creëren. Grumpy Mistgenerators is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

Waarom het dieven in een paar seconden afschrikt?

Meestal strafbare feiten worden gepleegd in een paar minuten en de politie kan niet op tijd aankomen. Alleen een mist vernevelingssysteem kan u en uw eigendommen de eerste 15 minuten beschermen. Zonder een vernevelingssysteem dat is aangesloten op uw alarminstallatie hebben dieven alle tijd om weg te komen voordat de politie arriveert. Met Grumpy Mistgenerators heeft u de garantie diefstallen in een paar seconden te voorkomen. Mist vernevelingssystemen zijn eigenlijk het beste actieve beveiligingssysteem .

De snelste & meest concurrerende mistgenerator

Wat je niet ziet kun je ook niet stelen!

Dat is reden genoeg om een Grumpy Mistgenerator systeem te installeren. Dit is het enige systeem in staat om dieven te stoppen voordat ze iets van uw goederen te pakken krijgen of zelfs inbreken in uw woning . Omdat je niets kunt zien in de mist en er geen manier is om dat te vermijden, want dankzij de mist is uw woning direct beschermd. Ondanks dat de mist voor lange tijd in de ruimte blijft hangen, is het absoluut veilig voor mensen, dieren en natuurlijk uw goederen. De mist laat zelfs geen residu achter.

Waarom zijn vernevelingssystemen de beste keuze?

Omdat alle standaard alarmsystemen niet kunnen voorkomen dat de dieven inbreken in uw winkel, magazijn of woning. Als het alarm af gaat doet de politie er minstens 10 tot 15 minuten over voordat ze arriveren. Dieven hebben slechts een paar minuten nodig om binnen te komen, te stelen en te ontsnappen. Daarom is alleen een alarmsysteem niet meer voldoende. Veel mensen kiezen daarom voor de installatie van een mist vernevelingssysteem.

Met Grumpy Mistgenerators bent u beschermd voor ten minste de eerste 15 minuten van een poging tot inbraak en is er geen manier om door mist heen te kijken

Waarom heeft het installeren een Grumpy Mistgenerator zoveel voordelen?

Met standaard alarm- en videobewakingssystemen kunt u gewaarschuwd worden voor een poging tot inbraak, maar u kunt deze niet voorkomen. Een dief heeft ongeveer 2 tot 5 minuten nodig om een ​​inbraak te voltooien en weg te komen. Grumpy Mistgenerators zijn zo snel, een mistuitstoot duurt slechts een paar seconden, daarna kan de dief niets meer zien en zal hij vluchten. Grumpy Mistgenerators is de enige manier om uw goederen echt te beschermen.

Zijn Grumpy Mistgenerators geschikt voor alle omgevingen en voor elk bedrijf?

De jarenlange ervaring in de mist beveiligingsbranche hebben bevestigd dat er geen limieten zijn voor het gebruik van mistbeveiliging. Grumpy Mistgenerators zijn ontworpen voor grote en kleine ruimtes. Onze machines kunnen dan ook absoluut overal worden geïnstalleerd, in kantoren, supermarkten, magazijnen, scholen, banken of winkels. Overal waar u de extra veiligheid van onze mistgenerators wilt hebben.

Waarom kiest u voor een Grumpy Mistgenerator?

 • Omdat ze de snelste mist vernevelingssystemen zijn in de wereld
 • Omdat ze het meest concurrerend in prijs zijn
 • Omdat ze eenvoudig in onderhoud zijn
 • Omdat ze een uniek en exclusief systeem hebben van cilinders
 • Omdat ze de meest dichte mist genereren