E-Mail: info@securityhaaglanden.nl
Klantenservice: 070 262 9770
Terugbel verzoek

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Bel Nu: 070 262 9770

E-Mail: info@securityhaaglanden.nl

Wat ze niet zien,
kunnen ze ook niet stelen!

Hikvision camerasysteem Hikvision HD camera Jablotron 100 alarmsysteem beveiligingssystemen toegangscontrole intercomsysteem video deurbel video intercom

Wat is een mistgenerator?

Een mistgenerator is een beveiligingssysteem dat bescherming biedt bij ramkraken, inbraken en overvallen.

Mistgenerator: snel uit het zicht

Mistgeneratoren zijn in staat een inbreker of overvaller door een uitstoot van mist het zicht volledig te ontnemen. Mistgeneratoren kunnen zowel objecten als personen beveiligen.

De Grumpy is in staat om een grote ruimte binnen 10 seconden geheel met mist te vullen. In de mist bedraagt het zicht maximaal 30 centimeter.

 • De snelste mistgenerator in de wereld

  Tot 50 m3 per seconde. Het is onmogelijk om te stelen wat niet te zien is. Met deze zin bedoelen wij dat u met een Grumpy Mistgenerator in een paar seconden niets meer kunt zien.

 • Het meest concurrerend in prijs

  Dankzij de integratie in een productieproces waarbij Grumpy Mistgenerators alle interne componenten van mistgeneratoren heeft ontworpen en geproduceerd, hebben wij niet alleen de meest krachtige machines in de markt, maar ook nog eens de meest concurrerende in prijs.

 • Mistgeneratoren zijn absoluut veilig

  Gecertificeerd volgens Europese normen van veiligheid. De mistvloeistof is getest en is absoluut veilig en laat geen residu achter na de uitstoot. De mist is niet gevaarlijk voor de mensen, dieren en voorwerpen.

 • Zeer eenvoudig te installeren

  Compatibel met elke professionele alarminstallatie. Gekwalificeerd personeel ondersteund dit in real time tijdens de installatie.

 • De meest dichte mist

  Dankzij de innovative formule van de vloeistof, met een hoog percentage glycol, is de dichtheid van de mist volledig ondoordringbaar voor de zichtbaarheid.

 • Mist tanks zijn eenvoudig te installeren

  Dankzij het gepatenteerde systeem van de dubbele cilinders, gebruikt Grumpy Mistgenerators 100% van de cilinder zonder verspilling van mistvloeistof. Mist cilinders zijn voor eenmalig gebruik en eenvoudig te installeren waardoor ingewikkelde en dure vullingen overbodig zijn.

 • Laag stroomverbruik

  Door de perfecte isolatie van het systeem biedt de machine een zeer laag energieverbruik, hierdoor kunt u kosten te besparen in vergelijking met andere vernevelsystemen.

 • Ook werkend zonder netspanning

  Grumpy Mistgenerators zorgt voor de maximale bescherming, zelfs bij stroomuitval.

Belangrijkste voordelen van een mistgenerator

Een mistgenerator zorgt ervoor dat uw goederen niet makkelijk worden meegenomen door criminelen.

Een mistmachine kan worden ingezet tegen overvallen en inbraken.

Bij verandering van locatie kan een mistgenerator mee worden verhuisd.

Een mistgenerator kan direct geplaatst worden.

Het werkt direct bij inbraak of overval.

VEELGESTELDE VRAGEN

De Grumpy mistmachine kan op vrijwel elke door u gewenste plek worden geplaatst. De mistmachine kan aan een wand of plafond bevestigd worden. De mistmachine kan in het zicht geplaatst worden, of juist zo geplaatst worden, dat hij onzichtbaar is.

Mistbeveiliging is een bewezen effectief middel tegen inbraken en overval.
Veel inbrekers of overvallers profiteren van de ruime tijd die voorbijgaat voordat de politie ter plaatse is.
Een Grumpy Mistgenerator is direct effectief. Door de abrupte afname van het zicht wordt de kans ontnomen op
zoek te gaan naar goederen of personen. Daarnaast veroorzaakt de snelle uitstoot van mist een schrikeffect.

Een mistmachine kan op twee manieren geactiveerd worden. De mistmachine kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem,
waardoor deze automatisch mist spuit als het alarm afgaat. Hij kan ook handmatig bediend worden, met een gekoppelde overvalknop.

Nee, de mist uit onze mistmachine is onschadelijk. Deze mist is getest door TNO, u kunt hier het rapport nalezen.

Daarnaast heeft onze Grumpy ook een NEN-certificaat. Om aan de NEN-eisen  te voldoen, mag de mist geen sporen achterlaten en
geen verdachte of toxische stoffen uitspuiten. Met onze Grumpy Mistgenerator heeft u dus altijd gegarandeerd onschadelijk mist.

Elke poging van diefstal of inbraak in uw huis of in uw onderneming is kunnen een economische en psychologische trauma veroorzaken. De economische schade en de angst om opnieuw beroofd te worden zijn slechts enkele van de gevolgen. Om uzelf en uw eigendom te beschermen is het essentieel om rust en vertrouwen te creëren. Grumpy Mistgenerators is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

Meestal strafbare feiten worden gepleegd in een paar minuten en de politie kan niet op tijd aankomen. Alleen een mist vernevelingssysteem kan u en uw eigendommen de eerste 15 minuten beschermen. Zonder een vernevelingssysteem dat is aangesloten op uw alarminstallatie hebben dieven alle tijd om weg te komen voordat de politie arriveert. Met Grumpy Mistgenerators heeft u de garantie diefstallen in een paar seconden te voorkomen. Mist vernevelingssystemen zijn eigenlijk het beste actieve beveiligingssysteem .

Omdat alle standaard alarmsystemen niet kunnen voorkomen dat de dieven inbreken in uw winkel, magazijn of woning. Als het alarm af gaat doet de politie er minstens 10 tot 15 minuten over voordat ze arriveren. Dieven hebben slechts een paar minuten nodig om binnen te komen, te stelen en te ontsnappen. Daarom is alleen een alarmsysteem niet meer voldoende. Veel mensen kiezen daarom voor de installatie van een mist vernevelingssysteem.

Met standaard alarm- en videobewakingssystemen kunt u gewaarschuwd worden voor een poging tot inbraak, maar u kunt deze niet voorkomen. Een dief heeft ongeveer 2 tot 5 minuten nodig om een ​​inbraak te voltooien en weg te komen. Grumpy Mistgenerators zijn zo snel, een mistuitstoot duurt slechts een paar seconden, daarna kan de dief niets meer zien en zal hij vluchten. Grumpy Mistgenerators is de enige manier om uw goederen echt te beschermen.

De jarenlange ervaring in de mist beveiligingsbranche hebben bevestigd dat er geen limieten zijn voor het gebruik van mistbeveiliging. Grumpy Mistgenerators zijn ontworpen voor grote en kleine ruimtes. Onze machines kunnen dan ook absoluut overal worden geïnstalleerd, in kantoren, supermarkten, magazijnen, scholen, banken of winkels. Overal waar u de extra veiligheid van onze mistgenerators wilt hebben.